Hans van Tussenbroek heeft FC Kerkrade-West een nieuwe hoofdtrainer

In Hans van Tussenbroek heeft FC Kerkrade-West een nieuwe hoofdtrainer gevonden. Hans is 63 jaar oud en is in zijn dagelijks leven werkzaam als Rijksambtenaar bij het C.B.S. te Heerlen. Hij is al jaren actief in de voetballerij, zo heeft hij onder andere gevoetbald bij Roda JC. Hier was Hans in de seizoenen ’77 – ’78 en ’78 – ’79 actief als contractspeler. Hans is dan ook voor velen geen onbekende.

Zijn trainerscarrière begon in het seizoen ’89 – ’90 bij Kolonia. In de jaren die volgden, ontwikkelde Hans zich tot een ervaren trainer en zo mocht hij al snel aan de slag als assistent-trainer bij het 1e elftal van Roda JC. Hierna volgden nog vele andere clubs en vanaf komend seizoen mag Hans aan de slag als hoofdtrainer van FC Kerkrade-West.

Hans vindt een goede binding met de club erg belangrijk en hoopt hier een rol in te kunnen spelen. In zijn ogen zijn plezier en belevenis een van de belangrijkste aspecten van het voetbal. Hij hoopt een succesvol seizoen met veel mooie momenten te kunnen realiseren.

Het is nog vroeg, maar wij wensen Hans nu alvast heel veel succes toe als hoofdtrainer van FC Kerkrade-West in het seizoen 2022-2023!

Bestuur FC Kerkrade-West

Geef een reactie