Sportclub Susteren verlengt contract met Hoofdtrainer Jurgen Haan en ass. Jan Lauers

SPORTCLUB SUSTEREN VERLENGT SAMENWERKING MET JURGEN DE HAAN & JAN LAUERS

De samenwerking met Jurgen de Haan als hoofdtrainer & Jan Lauers als zijn assistent zal ook in het seizoen 2022-2023 in stand blijven. De club is zeer tevreden over de inzet, het gespeelde spel en de rol die beide heren spelen binnen de club.

Voor Jurgen wordt het zijn vijfde seizoen als hoofdtrainer en voor Jan Lauers zijn 6de seizoen bij de club, nadat hij één jaar als hoofdtrainer heeft geacteerd. Dit seizoen begon zeer voortvarend met 7 punten uit 3 wedstrijden. Er werd mooi attractief gevoetbald gespeeld met veel eigen jeugd. Op sommige momenten was het aandeel zelf 90%. Beide trainers zijn daarnaast betrokken bij andere jeugd- en seniorentrainers en dragen ook op die manier hun steentje bij aan het hele voetbalbeleid.

Zowel de trainers als de club kijkt met plezier uit naar volgend seizoen. Hopelijk een seizoen met publiek en zonder maatregelen.

ArchiefFoto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 

Geef een reactie