Dehninio Muringen en Jamie Yayi Mpie tekenen amateurcontracten bij Roda JC

Roda JC Kerkrade heeft met het vastleggen van Dehninio Muringen (22) en Jamie Yayi Mpie (20) twee winterse versterkingen weten toe te voegen aan de selectie.
BUITENLANDS AVONTUUR. De 20-jarige Jamie Mpie trainde de afgelopen drie maanden al mee met de selectie. De Belgische aanvaller doorliep de jeugdelftallen bij OH Leuven waarna hij via RSC Anderlecht de overstap maakte naar het Italiaanse Sampdoria waar hij zes seizoenen speelde. Ook doorliep hij België Onder 15 tot en met België Onder 18. Jamie zal zijn wedstrijden gaan afwerken met rugnummer 31.
FYSIEK EN SNEL. De 22-jarige Amsterdamse verdediger Dehninio Muringen doorliep de jeugd bij AFC Ajax waarna hij via onder andere Zeeburgia en FC Utrecht bij ADO Den Haag terecht kwam. De fysiek sterke en snelle verdediger sluit per direct aan bij de hoofdmacht van Roda JC en gaat zijn wedstrijden afwerken met rugnummer 15.
Communicatie Roda JC en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie