Hoofdmenu

Henny Heuts is de nieuwe hoofdtrainer van VV Born.

Met ingang van het seizoen 2022 – 2023 is Henny Heuts onze nieuwe hoofdtrainer. Henny is 54 jaar en heeft een ruime ervaring in het amateurvoetbal. Hij is daarnaast ook al 10 seizoenen actief bij MVV. Hij tekent voor één seizoen.

Volgens John Janssens -voorzitter- halen we met Henny een gedegen en ambitieuze trainer binnenboord. Samen met een vertegenwoordiging van de spelers en jeugdbestuur zijn we samen tot deze mooie keuze gekomen. Een keuze die meteen goed voelt. We halen een ervaren trainer binnen die onze selectie een volgende stap gaat laten zetten.

Henny is in bezit van UEFA A en UEFA Youth A. Gezien het jeugdige team dat boordevol ambitie zit een mooie match. Het bestuur is zeer verheugd met de komst van Henny en zullen hem alle medewerking verlenen om zijn verblijf tot een succes te maken. Wij wensen hem uiteraard veel succes toe komend seizoen.

Foto VV Born