Op 5 februari bibliotheek landgraaf voorleesontbijt Snotje & Wratje

In het kader van de Nationale Voorleesdagen organiseren wij een voorleesactiviteit voor peuters en kleuters. Thuis ontbijten hoeft niet en je mag je pyjama gewoon lekker aanlaten. Dus, hup! Neem mama of papa mee en kom naar de bibliotheek. Die ochtend is de bibliotheek de grootste slaapkamer van Landgraaf. Je mag zelfs jouw eigen kussen en deken meenemen.

Je kan die ochtend, samen met papa, mama, opa of oma genieten van een goodiebag met een lekker ontbijtje en een interactieve voorleesshow van Snotje en Wratje. Snotje en Wratje zijn twee monsters uit de monsterwereld. Ze maken de meest gekke dingen mee! En vandaag lezen ze een heel bijzonder verhaal voor. Na het verhaaltje mag je ook nog op de foto met Snotje en Wratje. En als afsluiter tekenen wij met z’n allen het grootste, leukste, liefste en vrolijkste monster ooit!

Wil jij ook genieten van een heerlijk ontbijtje, een leuk verhaal, twee lieve monsters en veel gezelligheid? Reserveer dan vandaag nog een plekje.

Praktische info. Aanmelden is verplicht en kan telefonisch via 045-5695660 of via de mail info@bibliotheeklandgraaf.nl.

1 les

Geef een reactie