Mention Media treed toe tot het zakelijke netwerk van Fortuna Sittard

Vanaf 2022 treedt Mention Media toe tot het zakelijke netwerk van Fortuna Sittard. Het is een reclame bureau  dat doordachte visuele concepten en pixel-perfecte designs creëert. Samen met een team van creatieve strategen, marketeers, designers, developers en DTP’ers wordt gewerkt aan de mooiste offline- en online-concepten & creatieve uitingen.

Tim Verheij, eigenaar Mention Media is trots om een bijdrage te gaan leveren aan de communicatie van de club. “Ik ben enthousiast om samen met Fortuna de campagnes en branding te gaan optimaliseren door middel van mooie offline- en online uitingen. Achter de schermen bij Fortuna zijn er al grote stappen gemaakt voor leuke concepten en campagnes. Persoonlijk kan ik niet wachten om mijn bijdrage te gaan leveren.

“Met Mention Media hebben we het design team van Fortuna Sittard verder uitgebreid. Zij zullen een mooie aanvulling zijn op de reeds bestaande samenwerking met James Robinson, die al meerdere jaren zeer succesvol verloopt. Met de kwaliteiten van Mention Media hopen we de zichtbaarheid van de club verder te verbeteren en leuke campagnes op te zetten om meer publiek naar het stadion te trekken zodra dit weer mag.  Al met al zijn we zeer blij met het toetreden van Mention Media aan ons zakelijke netwerk. ” aldus marketing manager Nick Verheijen.

Geef een reactie