Peter Arets stopt als trainer bij  V.C. Heerlen

Na twee jaar actief te zijn geweest als volleybaltrainer bij de dames 1 selectie van V.C. Heerlen beëindigt Peter Aretz eind dit seizoen al zijn volleybalactiviteiten voor VCH. Het besluit is tot stand gekomen na frequent overleg met Leon Brüll, (initiatiefnemer van de Stichting Top Volleybal Parkstad) Myrian Arets, (mental coach ABC Balans)  en zijn technische staf, (Harm Smit en Ralph Beckers).

De visie van de vereniging V.C. Heerlen voor wat o.a. betreft, het bieden van perspectief voor de speelsters van de dames 1 selectie, komen niet overeen met de doelstellingen van de nog altijd eerzuchtige oefenmeester. Ook tweede  trainer Harm Smit uit Voerendaal, vader van ex International Tim Smit, en coach  Myrian Arets (ABC Balans) stoppen eind dit seizoen. De door Peter Arets als beoogd opvolger aangestelde Ralph Beckers, zal vanwege het ontbreken van concreet perspectief, enkel nog maar ondersteunde activiteiten binnen V.C. Heerlen gaan verrichten.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie