Hoofdmenu

Ger Senden keert niet terug als hoofdtrainer van Laura/Hopel Combinatie

Zoals jullie wellicht al weten heeft Ger Senden een paar maanden geleden, vanwege gezondheids- redenen, zijn werkzaamheden als hoofdtrainer bij Laura/Hopel Combinatie tijdelijk moeten staken.

Laura/Hopel Combinatie heeft nu recent van Ger Senden begrepen dat hij, vanwege die gezondheidsredenen, ook niet meer terug zal kunnen keren als hoofdtrainer bij Laura/Hopel Combinatie. Wij wensen Ger nogmaals heel veel succes en beterschap en bedanken hem voor zijn inzet en betrokkenheid bij Laura/Hopel Combinatie.

Elmar Choinowski heeft tot op heden de honneurs waargenomen samen met Danny Latten. Laura/Hopel Combinatie is dan ook blij om te kunnen melden dat zij dit ook zeker tot het einde van het seizoen zullen blijven doen.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno