Hoofdtrainer Rico Goffin verlengt contract bij SV Simpelveld

Rico Goffin heeft zijn lopende contract bij SV Simpelveld verlengd voor het komende seizoen 2022 – 2023.

Alvorens het zover was hebben partijen hun ideeën voor het komende seizoen besproken en hierbij bleek dat partijen, nog steeds, op dezelfde lijn zitten. Rico Goffin : “SV Simpelveld heeft mij de kans gegeven om mijn trainerscarrière te starten. Ik heb een eigen visie hoe ik een elftal wil laten spelen en ik denk dat er in de huidige spelersgroep nog voldoende potentie zit om dit eruit te halen”.

Uiteraard heeft het bestuur ook de spelersgroep om haar mening gevraagd. Bestuurslid Franklin Schmetz: “Wij hebben bij SV Simpelveld een jonge spelersgroep en wij denken dat Rico Goffin bij uitstek de trainer is om deze spelers naar een hoger niveau te brengen. De spelers denken hier hetzelfde over en zien een langere samenwerking met vertrouwen tegemoet”.

Foto(c)ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie