Nog geen competitiewedstrijd voor het eerste elftal en dat was achteraf ook wel goed. Door corona besmettingen en quarantaine moest een groot deel van de selectiespelers verstek laten gaan voor de oefenwedstrijd tegen tweede klasser LHC oftewel de Laura Hopel Combinatie.
De tegenstander bleek duidelijk een maatje te groot, maar voor een oefenwedstrijd is dat niet van het grootste belang.
Met rust stond 5-1 op het scorebord. In de tweede helft konden de mannen van trainer Martin Kremers zich beter op de tegenstander instellen en wist de thuisploeg nog maar twee doelpunten aan de voorsprong toe te voegen.
Het resultaat mag dan wel minder zijn, maar we mogen ons weer met teams van andere clubs meten en dat is het allerbelangrijkste.
Foto’s: René Flekken/