Hoofdmenu

Partij voor de Dieren voor een Toekomstgericht Heerlen!!

 

Partij voor Dieren Heerlen heeft vanochtend zijn kandidatenlijst ingeleverd bij de Gemeente. Een laatste administratieve activiteit om klaar te zijn voor het losbarsten van de campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 op 16 maart.

Gezamenlijk hebben de lijsttrekker, Eliane Géron, vergezeld door de nummer 2, Judith Kochen, en de nummer 3, Marion Coumans, en de nummer 4, Mariska Jansen, de benodigde documenten afgegeven. De komende dagen vinden de controles plaats waarna snel de definitieve acceptatie bekend wordt.

Partij voor de Dieren Heerlen maakt zich sterk voor beter klimaat, hoger dierenwelzijn en sterke bio-diversiteit. Thema”s die ook in Heerlen van belang zijn die uiteindelijk het leefklimaat en de gezondheid van de mensen ten goede zal komen. Afgelopen 4 jaar hebben de 2 huidige fractieleden regelmatig moties en vragen ingediend en waar mogelijk, deze thema”s bespreekbaar gemaakt.

Partij voor de dieren richt zich op bestendiging van het raad-lidmaatschap om meer aandacht te geven en te vragen voor deze thema”s.

De aftrap van de campagne is op  12 Februari op de markt in centrum Heerlen.

Foto Partij voor de dieren

 « (Vorig nieuwsbericht)