Specifieke kleding  van FC Landgraaf is als eerste bedoeld om gedragen te worden gedurende de tijd dat men voor de club actief is. Denk hierbij aan trainingen, wedstrijden en andere aan FC Landgraaf gerelateerde activiteiten.

In principe bestaat er geen bezwaar tegen het dragen van de kleding in vrije tijd, buiten activiteiten van de club om.

Wanneer de kleding echter gedragen wordt tijdens deelname aan protestmarsen, protestbijeenkomsten, fakkeloptochten of soortgelijke manifestaties met als doel te protesteren  tegen standpunten en/of maatregelen in welke zin dan ook (bv. Corona), wordt het dragen van kleding met daarop het FC Landgraaf logo door het bestuur NIET toegestaan.

Indien dit namelijk wel gebeurt kan de indruk worden gewekt dat de FC Landgraaf kleding dragende deelnemers het officiële standpunt van de vereniging vertegenwoordigen als het gaat om de doelstelling waarvoor de protestactie wordt gehouden, hetgeen zeker niet het geval is.

Wanneer in welk verband dan ook de overheid aan de samenleving regels en beperkingen oplegt zal FC Landgraaf als uitvoerend orgaan hier steeds gehoor aan geven, onafhankelijk van het standpunt wat door de vereniging in deze wordt ingenomen. Nogmaals wordt hiermee benadrukt dat het dragen van FC Landgraaf kleding tijdens protestacties NIET is toegestaan.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie