Wethouder Stijn Kropman van Landgraaf bezoekt lokale bedrijven

0
Wethouder Stijn Kropman (economie en ondernemers) heeft donderdag een bezoek gebracht aan het Landgraafse bedrijf Franssen/Franken. Hij sprak daar met directeur Bart Franssen over het belang van ‘koop lokaal’ en de impact van corona op zijn bedrijf.
Wethouder Kropman: ‘𝘈𝘭𝘴 𝘨𝘦𝘮𝘦𝘦𝘯𝘵𝘦 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘦𝘳𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘻𝘰𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘭𝘰𝘬𝘢𝘢𝘭 𝘪𝘯 𝘵𝘦 𝘬𝘰𝘱𝘦𝘯. 𝘞𝘦 𝘮𝘰𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦𝘮𝘦𝘳𝘴 𝘴𝘵𝘦𝘶𝘯𝘦𝘯; 𝘻𝘪𝘫 𝘻𝘰𝘳𝘨𝘦𝘯 𝘦𝘳𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘢𝘵 𝘓𝘢𝘯𝘥𝘨𝘳𝘢𝘢𝘧 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘵 𝘦𝘯 𝘭𝘦𝘦𝘧𝘵. 𝘔𝘦𝘵 𝘍𝘳𝘢𝘯𝘴𝘴𝘦𝘯/𝘍𝘳𝘢𝘯𝘬𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘪𝘯 𝘥𝘦𝘤𝘦𝘮𝘣𝘦𝘳 𝘴𝘶𝘱𝘦𝘳 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯𝘨𝘦𝘸𝘦𝘳𝘬𝘵.
𝘖𝘱 𝘰𝘶𝘥𝘦𝘫𝘢𝘢𝘳𝘴𝘥𝘢𝘨 𝘨𝘢𝘷𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘓𝘢𝘯𝘥𝘨𝘳𝘢𝘢𝘧𝘴𝘦 𝘮𝘢𝘳𝘬𝘵𝘭𝘪𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘻𝘦 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘴𝘭𝘶𝘪𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘸𝘪𝘯𝘬𝘦𝘭𝘴 𝘦𝘯 𝘩𝘰𝘳𝘦𝘤𝘢 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘵𝘰𝘪𝘭𝘦𝘵 𝘬𝘰𝘯𝘥𝘦𝘯. 𝘋𝘢𝘯 𝘴𝘤𝘩𝘢𝘬𝘦𝘭 𝘫𝘦 𝘥𝘪𝘳𝘦𝘤𝘵 𝘮𝘦𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘭𝘰𝘬𝘢𝘭𝘦 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦𝘮𝘦𝘳 𝘢𝘭𝘴 𝘍𝘳𝘢𝘯𝘴𝘴𝘦𝘯/𝘍𝘳𝘢𝘯𝘬𝘦𝘯, 𝘥𝘪𝘦 𝘣𝘪𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘶𝘶𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘨𝘰𝘦𝘥𝘦 𝘰𝘱𝘭𝘰𝘴𝘴𝘪𝘯𝘨 𝘬𝘢𝘯 𝘳𝘦𝘨𝘦𝘭𝘦𝘯. 𝘋𝘪𝘵 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘴𝘤𝘩𝘳𝘪𝘫𝘧𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘭𝘢𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘭𝘰𝘬𝘢𝘢𝘭 𝘪𝘯𝘬𝘰𝘱𝘦𝘯.’
Wil je dat de wethouder en/of het team van de afdeling economie ook jouw bedrijf bezoekt? Wij zijn er voor jullie, zeker in deze tijd!
✉️Stuur gerust een mail naar wethouders@landgraaf.nl
📞of bel 14-045.

Foto Gemeente Landgraaf enFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie