Een zwaar gehavend Chevremont heeft vandaag een mooie teamprestatie neergezet thuis tegen venlosche boys, 1-1 einduitslag. In totaal ontbraken er vandaag 5 spelers en tot overmaat van ramp blesseerde Rodney zich ook nog tijdens de warming-up. Hij moest het veld na een paar minuten alweer verlaten.

Chevremont begon moeizaam en binnen een paar minuten, stond het al op achterstand. Een lage voorzet kon te gemakkelijk worden binnen geschoven, 0-1. Even later stond de aanvaller van Venlosche Boys één op één met Twan, maar hij redde tot twee keer toe knap en hield zijn ploeg hiermee overeind.

Chevremont onder aanvoering van Marvin de Meij, kroop uit zijn schulp en kwam na 15 minuten steeds beter in de wedstrijd. Eerst werd een volley van Brian nog tot corner verwerkt, waarna  good old Roy Bejas uit een hoekschop na twintig minuten de gelijkmaker kon binnen koppen, 1-1.

In de tweede helft werden we steeds sterker en creëerde we de beste kansen. Lars was uit een voorzet Roan dichtbij, maar zijn vrije kopbal kreeg te weinig vaart mee. Marvin zijn schot met links zeilde net over de goal en Eloy zijn vrije trap werd knap gepareerd door de doelman.

Aan de andere kant was het opnieuw Twan die zich knap voor de bal gooide, voordat de spits van Venlosche boys kon scoren. Eloy kon vlak voor tijd de wedstrijd beslissen, hij tikte de bal over de keeper en leek te gaan scoren in de lege goal. Doordat de inzet echter te zacht was, kon de bal nog voor de doellijn worden weggewerkt.

De krachten vloeide op het eind langzaam weg en het bleef uiteindelijk 1-1. Een dikke pluim voor de wijze waarop we vandaag als team, keihard hebben gestreden voor elkaar. Chevremont houdt hiermee Venlosche Boys onder zich en heeft nu evenveel punten als koploper Venray. A.s. carnavalsvrijdag spelen we om 19.30 uur de derby, thuis tegen Bsvlimburgia (die vandaag knap wonnen van Venray) @ de kaffeberg.