Hoofdmenu

Gelukkige familieomstandigheden bij P.A.-redacteur Callie Steijaert

 

Het is inmiddels al weer ruim zes weken geleden dat wij vernamen dat bij onze gewaardeerde redacteur Callie Steijaert bijzondere, gelukkige en blijde familieomstandigheden zich hebben voor gedaan. Dat ParkstadActueel eerst nu hierover bericht is eigenlijk op verzoek van de familie Steijaert.

Wat is nu de reden van het gelukkig en blij zijn binnen de familie van onze redacteur? Welnu, op vrijdag 7 januari 2022 jl. werd bij echtpaar Noëlle Housen en Doné Steijaert, wonende in Hoensbroek, een jongen geboren. Doné is immers de kleinzoon van Callie Steijaert en dus betekende de boreling een achterkleinzoon. Maar de geboorte had nog meer familie impact. Omdat het de geboorte was van een jongen betekende het tevens de status van vier geslachten/generaties..

Het betrof behalve de boreling, dan ook vader Doné, grootvader/opa Carlo Steijaert wonende in Heerlerheide) en dan Callie Steijaert zijnde de overgrootvader wonende in Heksenberg. Voor onze redacteur zat er nog een aparte verrassing in het vat. De boreling werd door zijn ouders Noëlle en Doné met de eerste naam genoemd Oliver. Maar als tweede naam werd Charles toegevoegd, zijnde eigenlijk de officiële naam voor de roepnaam Callie. Dat overgrootvader Callie (Charles) hier trots over was mag dan ook overduidelijk zijn.

Overigens was Callie Steijaert al 2 keer overgrootvader van Kenzie en (bonus)-kleindochter Robyn. Maar binnen de familie Steijaert kan het niet op want komende april worden er nog twee achterkleinkinderen geboren en wel bij Susan Meuleners (Heerlerheide) en Jolijn Janssen-Steijaert (Merkelbeek).

Overigens zal de officiële vier geslachten/generatie foto op een later tijdstip gemaakt worden als Oliver (Charles) Steijaert wat ouder is. Namens ParkstadActueel een proficiat voor de hele familie Steijaert

Foto familie Steijaert« (Vorig nieuwsbericht)