Hoofdmenu

Humankind kindercarnaval via livestream met Danny Pouwels

Op woensdagmiddag 23 februari organiseert Humankind kinderopvang en -ontwikkeling voor alle kinderen van 0-13 jaar online een kindercarnavalsfestijn. Met de leukste challenges en activiteiten, je eigen verzoekplaatjes en als klap op de vuurpijl Prins Tim de 1ste en Jeugdprins Tijs de 1ste te gast in de studio. De middag wordt gepresenteerd door de leukste entertainer die Zuid-Limburg rijk is: Danny Pouwels.

Na het enorme succes van vorig jaar, met door het hele land meer dan 2000 deelnemende kinderen, kan een tweede editie van de Humankind carnaval livestream niet uitblijven. Wederom georganiseerd vanuit het epicentrum van carnaval: Heerlen. Via de aanmeldlink LINK kan iedere jonge feestneus deelnemen aan de carnavalsmiddag. Op 23 februari zijn kinderen welkom in de online feesttent vanaf 13.45 uur. Het échte festijn start om 14.00 en duurt tot 15.30 uur.

Feest voor ieder kind

Humankind zet zich dagelijks in voor optimale ontwikkeling voor ieder kind. Femke Hamilton, mede-organisator en pedagogisch medewerker bij Humankind: ‘We gunnen alle kinderen een middag vol blijdschap en feest. Het maakt niet uit waar je woont en of je bij Humankind op de kinderopvang zit, iedereen kan er online bij zijn. Ook al mag het dit jaar wel weer, er zijn genoeg ouders die liever nog niet fysiek gaan carnavallen. Dan is het geweldig dat je ook online via een livestream kunt inhaken. Zo vieren we het apart, maar tóch samen!’

Mooie prijzen

Net als vorig jaar maakt Danny Pouwels het feestje compleet. Bij hem te gast zijn Prins Tim de 1ste van Vaals en zijn zoon Jeugdprins Tijs de 1ste, ook van Vaals. Alle kinderen thuis kunnen lekker meedoen, feesten, dansen en zingen. Plaats je als deelnemer tijdens het festijn een feestfoto van jezelf op Twitter of Facebook met de hashtag #HumankindCarnaval, dan maak je kans op mooie prijzen. https://www.facebook.com/KDVJijenIkPeuteropvangJijenIKBSOZiezo/

Foto Humankind kinderopvang

 (Volgend nieuwsbericht) »