Hoofdmenu

Glasvezelcampagne voor supersnel en stabiel internet

Glasvezel in de gemeente Voerendaal is dichterbij dan ooit!

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Klimmen, Kunrade, Ransdaal, Ubachsberg,

Voerendaal én het buitengebied. Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 15 juni 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan komt er glasvezel. De grote blauwe dino is deze week niet te missen op de Bergseweg in Voerendaal. Deze dino kondigt voor de gemeente Voerendaal een nieuw tijdperk aan; een tijdperk met internet via glasvezel! Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is.

Het houdt ons verbonden met elkaar. Marleen van Manen, projectleider van DELTA Fiber Netwerk: “We zien dat het enthousiasme in de Zuid Limburgse gemeenten onverminderd groot is. Wij hebben net een succesvolle campagne in de gemeente Vaals afgerond. Daar gaan we binnenkort al van start met de aanleg. Ik ben blij dat we nu ook starten met de glasvezelcampagne in Klimmen, Kunrade, Ransdaal, Ubachsberg, Voerendaal én het buitengebied zodat heel de gemeente Voerendaal straks klaar is voor de toekomst.” Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd Inwoners van het buitengebied en de kernen van de gemeente Voerendaal worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op de website gavoorglasvezel.nl kan men een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod. Melden inwoners zich vóór 15 juni 2022 aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, tv en/of bellen bij de telecomaanbieder.
Informatieavonden maart DELTA Fiber Netwerk zal op 14, 15 en 22 maart lokale informatieavonden organiseren. Bewoners van gemeente Voerendaal zullen persoonlijk worden uitgenodigd. Tijdens deze avonden wordt een presentatie gegeven waarin alles over glasvezel én over de campagne uitgelegd wordt. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, kunnen inwoners nu al naar gavoorglasvezel.nl.
internet.

Foto Delta Fiber« (Vorig nieuwsbericht)