Verkiezingskrant bij alle Brunssumse huishoudens in de bus

Komend weekend (5-7 maart 2022) krijgen alle Brunssumse huishoudens de Verkiezingskrant van de gemeente Brunssum. De krant bevat informatie over de verkiezingen voor de gemeenteraad op 16 maart 2022.

In de Verkiezingskrant is algemene informatie over de verkiezingen te vinden: hoe en waar kunt u stemmen? Hoe kunt u toch uw stem uitbrengen als u verhinderd bent, of liever geen stembureau bezoekt? Welke politieke partijen doen mee aan de verkiezingen en wie zijn de 141 kandidaten op wie u kunt stemmen?

Alle acht partijen die meedoen aan de verkiezingen in Brunssum presenteren zich ieder met een eigen halve pagina in de Verkiezingskrant.

Let op: Toen de krant gedrukt werd, was er nog geen sprake van versoepeling van de coronamaatregelen. In de krant staat nog dat het dragen van een mondkapje in de stembureaus verplicht is. Die verplichting geldt inmiddels niet meer. Kijk voor actuele informatie over hoe u veilig kunt stemmen op www.brunssum.nl/verkiezingen.

De krant wordt in het weekend van 5-7 maart 2022 huis-aan-huis verspreid in heel Brunssum.

Heeft u de krant niet gekregen? In de gemeentewinkel, Lindeplein 1, kunt u een exemplaar afhalen. U kunt de krant ook digitaal bekijken via www.brunssum.nl/verkiezingen.

Foto Gemeente Brunssum

 

Geef een reactie