Hoofdmenu

Popup restaurant Historisch Dineren

Stichting Zo Mooi Mogelijk slaat met goede vriend MIJNlunchcafe opnieuw de handen ineen en openen het pop-up restaurant: Historisch Dineren! 

De stichting staat bekend om het platform Dummies waarin zij de missie die ze hebben, kinderen nieuwe vaardigheden aanleren om sterker in de maatschappij te staan, in de praktijk brengen. Dit voorjaar heeft de Dummies workshopreeks een bijzonder thema. Ze gaan koken aan de hand van de tijdvakken van de geschiedenis. 

In MIJNlunchcafe, gelegen aan de Casinolaan 6 te Landgraaf, gaan de kinderen en jongeren hiermee aan de slag. Een leer- en ontwikkelplek die dagelijks aan deze doelgroep een plekje in de maatschappij biedt waar zij zich ontwikkelen en waar ze zich gesteund, begrepen en nuttig voelen.

De samenwerking leert hen alles over voeding, hygiëne, etiketten en de horeca in zijn algemeenheid maar vooral over het koken en bereiden van lekker en gezond eten. Daarnaast wordt dus ook veel aandacht besteed aan de geschiedenis en zijn hier de menu’s en weekthema’s op aangepast. 

Juist nu, in de dagen dat we extra aandacht schenken aan de situatie in Oekraïne en we een pandemie hopelijk achter de rug hebben, moeten we leren over onze rijke geschiedenis en proosten op een hele mooie toekomst. Een toekomst waarin iedereen een plekje verdient.  

De kinderen en jongeren zijn enorm in hun nopjes over het restaurant dat zij gaan runnen en zien u graag als gast langskomen voor een heerlijk 3-gangen menu. 

Wilt u dit nou ook absoluut niet missen dan kunt u vanaf nu reserveren voor ons eigen pop-up restaurant! Woensdag 6, 13, 20 April & 4, 11, 18 Mei kunt u om 17.00 langskomen bij Historische Dineren! 

Reserveren kunt u via: reserverenzomooimogelijk@gmail.com 

Vermeld dan even voor welke datum u graag wilt reserveren, hoe groot uw gezelschap is van de avond en vergeet ook zeker niet uw voedselvoorkeur wensen of voedsel dieetwensen te melden. (Vega, vegan, halal of allergie/intolerantie) Wij denken daarin namelijk graag met u mee. 

Een 3-gangen diner kost 15,- p.p. exclusief de drankjes. We hopen u allemaal te mogen ontvangen in ons restaurant, we zijn hier namelijk bere trots op. 

 « (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »