Hoofdmenu

Nog maar enkele kaarten verkrijgbaar! 3e Buutte Matinee: Het gala der Kampioenen in Welten

Voor liefhebbers van buutreedners in Welten heeft het afgelopen Caronajaar toch wel erg lang geduurd. Niet zo verwonderlijk want de middag van gegarandeerd amusement en lachen werd dan ook helaas node gemist. Er wordt wel eens gekscherend aangegeven dat dromen eigenlijk bedrog zijn, maar in dit geval is het bij de liefhebbers van de onvervalste buut zeker geen bedrog als men in gedachte, c.q. in dromen, teruggaat naar de geslaagde twee voorgaande edities van het Buutte Matinee als zijnde het gala der Kampioenen in Welten.

Het is dan ook voor de organisatie gegeven om met volle trots ter kennis te brengen dat zij, na een jaartje van afwezigheid, met volle trots op zondag 27 maart 2022 (halfvasten) hun 3e Buutte Matinee: Het gala der Kampioenen organiseren. Deze 3e editie van gegarandeerd amusement en lachen wordt gehouden in het Gemeenschapshuis Welten (pal tegenover de St. Martinuskerk). Om 13.33 uur gaat dit bijzondere evenement beginnen. De zaal van het Gemeenschapshuis Welten zal hiertoe om 12.45 uur open gaan.

Er zullen 5 artiesten in de buutteton hun verhaal doen. Evenals voorgaande 2 edities zullen zij ook deze editie met hun spectaculaire verhalen weer de zaal volledig op de kop zetten. De organisatie kan dan ook met veel trots aangeven dat de volgende buutreedners van de partij zijn: Jan Pijnenburg, Rob Van Elst, Theo Nellen, Roland Broers en Fer Naus.

Als vanouds zal ook nu weer de muzikale begeleiding live verzorgd worden door de Waltine Kapel uit Welten.

Wil jij hier bij zijn? Dat kan. De entree tickets bedragen maar slechts: €16,50 per stuk. Dit is voor een volledig middag gegarandeerd amusement en lachen. Dus wederom gegarandeerd een spektakel en wie wil er naar een jaar afwezigheid nou niet nog eens de deur uit om eens een middag goed te lachen.

Bemachtigen van entreetickets kan op 2 manieren, zo vernemen we van de organisatie:

door een e-mail te sturen naar: buuttematinee@gmail.com (hier wordt z.s.m. op gereageerd), of kaartjes te kopen bij Gemeenschapshuis Welten Weltertuijnstraat 44 (contante betaling) en bij De Wijnproever van Welten Weltertuijnstraat 66 (contante betaling).

Verder is het ook nog mogelijk bij aanvang van het matinee kaartjes te kopen. Maar dat is beperkt want vol = vol. De organisatie heet de liefhebbers van het 3e buutte matinee op zondag 27 maart dan ook, met een klinkend alaaf, van harte welkom.

 « (Vorig nieuwsbericht)