Hoofdmenu

Paaskienen in Mariarade

Na een periode waarin buurtbewoners elkaar lang niet hebben kunnen zien en spreken pakt Buurtvereniging Mariarade de draad weer op. Al ruim 30 jaar organiseren zij jaarlijks een aantal activiteiten in en om de wijk Mariarade. Deze activiteiten zijn voor jong en oud toegankelijk en iedereen mag en kan deelnemen. Het complete activiteitenaanbod 2022 is te vinden op de website: www.bvmariarade.jouwweb.nl

Op zaterdag 16 april zetten zij een nieuwe activiteit op touw. Om iedereen weer samen te laten komen in het Gemeenschapshuis Mariarade, Op de Weijenberg 11 te Hoensbroek, is er deze avond het Paaskienen. Er wordt gekiend voor diverse (paas)prijzen. De zaal is open vanaf 18.45uur en de Kienavond start om 19.30uur.

Iedereen (vanaf 8 jaar) is welkom om aan deze avond deel te nemen. Er worden 14 rondes en 4 hoofdrondes gespeeld, onderbroken door tweemaal pauze. De kienkaarten kosten: ½ serie €2, 1 serie €3 en 3 series €8. Ook zal er tijdens vier rondes op het extra nummer (€0,50 per nummer) een extra paasprijs worden uitgekiend. Om een beeld te krijgen van het aantal deelnemers, kunt u zich opgeven per mail: info.bvmariarade@gmail.com.

Voor leden van de Buurtvereniging is er een (gratis) los kienkaartje per deelnemer, daarnaast zal de “paashaas” ook nog met een presentje komen voor iedereen die aanwezig is op deze avond.

Heeft u interesse om lid te worden of wilt u meer weten over Buurtvereniging Mariarade? Bekijk de website, facebook of stuur een mail.