Fortuna Sittard heeft drie aflopende spelerscontracten formeel opgezegd.

1

Het gaat om de contracten van Martin Angha, Tesfaldet Tekie en Lisandro Semedo. Dit dient de club volgens de wet- en regelgeving te doen vóór 1 april. Het opzeggen van de arbeidsovereenkomst betekent niet per definitie dat beide partijen definitief afscheid van elkaar nemen.

Joshua Wehking, Paul Gladon, Dimitrios Siovas en Andreas Samaris zijn eveneens in het bezit van een aflopende verbintenis. Daar het hun eerste arbeidsovereenkomst betreft hoeft de club deze vooralsnog niet formeel op te zeggen. Fortuna Sittard bekijkt in een later stadium of deze contracten formeel worden opgezegd. Hetzelfde geldt voor de aflopende contracten met daarin een optie.

Communicatie Fortuna Sittard en Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie