Geef uw mening over mobiliteit, verkeer en vervoer in Kerkrade!

Het komende jaar gaat Kerkrade aan de slag met een nieuw Mobiliteitsplan. Met mobiliteit bedoelen we het verplaatsen van personen en goederen in een gebied. Denk bijvoorbeeld aan een ritje naar de supermarkt, een dagelijkse treinreis naar het werk of een bezoek aan vrienden of familie.

Waarom dit plan? Het Mobiliteitsplan helpt ons om Kerkrade voor iedereen goed bereikbaar te houden en plannen te maken die aansluiten bij de behoeften van de inwoners. Denk aan thema’s als het verbeteren van de parkeersituatie, de verkeersveiligheid rondom scholen of het stimuleren van actievere vervoerswijzen zoals lopen en fietsen.

Uw hulp is belangrijk! Om te weten te komen hoe inwoners en bezoekers zich door de gemeente Kerkrade verplaatsen, welke routes zij lopen en fietsen en welke knelpunten zij onderweg tegenkomen, hebben we een enquête opgesteld.

U kunt ons helpen door deze enquête in te vullen, deze informatie is voor ons heel waardevol.
Met de informatie uit de enquête kan de gemeente namelijk goede keuzes maken voor de toekomst: waar moeten fietspaden worden verbreed, waar is de parkeerdruk hoog, hoe kunnen we mensen helpen om duurzamer te verplaatsen?

De enquête is in te vullen van 1 april 2022 tot en met 24 april 2022.

 Vul de enquête in

Hoe verder?. Met de resultaten van de enquête zal de gemeente Kerkrade het nieuwe mobiliteitsplan opstellen. Bent u geïnteresseerd in de resultaten, laat dan aan het einde van de enquête uw e-mailadres achter.

Meer weten over het Mobiliteitsplan? Neem gerust contact op met de gemeente Kerkrade via telefoonnummer 14 045. Of stuur een e-mail naar gemeentehuis@kerkrade.nl

Wilt u op de hoogte blijven? Bezoek dan onze informatiepagina over mobiliteit

Foto®parkstadactueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie