Hoofdmenu

SPECIALE 1+1 ACTIE VOOR RODA JC – JONG AJAX

Tijdens de laatste thuisduels van het seizoen hebben onze jongens de steun van onze geweldige supporters weer keihard nodig om een definitieve plek in de Play-Offs veilig te stellen. Seizoenkaarthouders kunnen daarom een gratis extra ticket voor dit duel claimen. Verder geldt een 1+1 actie voor de losse verkoop.
VOLLE BAK
Het continueren van het lage prijsbeleid bij de verkoop van seizoenkaarten aan het begin van dit seizoen was onderdeel van de compensatie van eventueel gemiste wedstrijden in het seizoen 2021/2022. Echter, hebben wij volop begrip voor de situatie en willen we wederom een geste maken naar onze trouwe achterban. Door het aanbieden van een gratis extra ticket voor onze seizoenkaarthouders hopen we wederom op een goed gevuld Parkstad Limburg Stadion!HOE KOM IK AAN EEN TICKET?
Seizoenkaarthouders kunnen via deze link het gratis ticket bemachtigen. Het ticket staat klaar in jouw online account, je kunt deze zelf downloaden als PDF. Klik hier voor een handig stappenplan.Daarnaast is het mogelijk om het gratis ticket bij het Buitenloket Ticketing, gelegen links naast de hoofdingang, op te halen. Je kunt met je eigen seizoenkaart ‘gewoon’ het stadion betreden. Deze kun je direct vanaf je telefoon laten scannen of printen en meenemen.

LOSSE TICKETS 1+1 GRATIS
Koop jij een los ticket voor dit duel? Dan ontvang je niet één maar twee tickets voor de prijs van één! Dit kan eenvoudig online via rodajc.nl/tickets. Liever je ticket in het stadion aanschaffen? Ook dat kan uiteraard.

HOE WERKT DE ACTIE?
Voorbeeld: 
je wilt graag 4 losse tickets. Reken twee betaalde tickets af, na betaling verschijnt een button waarmee je de overige twee (gratis) tickets kunt downloaden als PDF. In totaal heb je nu 4 tickets.

1. Voeg het aantal betaalde tickets toe aan de winkelwagen;
2. Reken deze tickets af via het betaalscherm;
3. Na betaling verschijnt automatisch in beeld de mogelijkheid om je gratis kaartje te claimen;
4. Klik op deze button, volg de stappen en download je extra gratis ticket.

WAT HEB JE NODIG VOOR HET BEZOEKEN VAN EEN WEDSTRIJD?

  • Enkel een geldig toegangsbewijs voor de desbetreffende wedstrijd, dus een seizoenkaart of los ticket.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De Fanshop is geopend van 17.00 uur tot 20.00 uur (aanvang wedstrijd);
  • Het Parkstad Limburg Stadion gaat om 18.30 uur open en alle ingangen van het stadion zijn wederom geopend. Koempeltribune = ingang 7, Theo Pickée Tribune = ingang 5/6 en ingang 3/4, Oost Tribune = ingang 2

Communicatie Roeda JC en Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)