Op het bijna belachelijk vroege tijdstip van 10 uur werd er op het zonovergoten en mooie sportcomplex van Wilhelmina boys uit Best afgetrapt. Dat betekende om 7.30 uur vertrekken voor de wedstrijd tegen de nummer laatst. In de thuiswedstrijd werd een 10-0 overwinning behaald dus het onderschattingsgevaar was enorm hoog. Vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat de thuisploeg er alles aan wilde doen om eenzelfde uitslag te voorkomen met het opbouwen van een handbal verdediging tot gevolg.

Waar Rkhbs voor de winterstop weinig moeite had om het net te vinden stokt de productie de laatste wedstrijden enigszins wat ook in deze wedstrijd merkbaar was. Kansen waren er in de eerste helft voldoende maar het was pas 1 minuut voor de rust dat men de ban wist te breken middels een mooie aanval die afgerond werd door Sanne. Na rust werd geprobeerd het tempo op te schroeven maar alles stond zo compact rond de 16 opgesteld dat dat bijna niet mogelijk was om doorheen te voetballen. Gescoord werd er nog door Mandy na een goede individuele actie en Meggie na een mooie aanval waarbij de bal goed breed werd gelegd door Sanne.

Al met al een eenvoudige overwinning met een zeer hoog percentage balbezit en voldoende mogelijkheden om ook in deze wedstrijd de dubbele cijfers te behalen, dit zonder ook maar een kans weg te geven. De inbreng van keepster Laura bleef slechts beperkt tot wat terugspeelballen.

Nu 2 weken rust voor de dames waarna de competitie op zondag 24 maart verder gaat met de traditioneel lastige uitwedstrijd naar Baarlo.