Hoofdmenu

Spectaculaire licht- en geluidshow bij De Reusch tijdensIBA Open Air Weekend

Fascinerende lichtprojecties, een indrukwekkende geluidshow, bijzondere kunst en heerlijke tapas uit de streek. Allemaal in één weekend te beleven Bij de Reusch In Schimmert. Op 23 en 24 april vindt door heel Parkstad het IBA Open Weekend plaats met maar liefst drie evenementen bij IBA’s sleutelproject De Reusch.

Spectaculaire licht- en geluidshow Wil je op een bijzondere manier kennismaken met De Reusch, kom dan op 23 en 24 april langs tijdens het IBA Open Weekend met als hoogtepunt -letterlijk en figuurlijk- een spectaculaire licht- en geluidshow op zaterdagavond 23 april. Zodra het donker wordt, start de Open Air Experience vanaf de parkeerplaats bij De Reusch met projecties op de toren over het verleden, de transformatie en de toekomt. De show start ieder half uur tot ca. 23.30 uur en is gratis te bezoeken.

Maak de beleving compleet met een zelfgebrouwen (IBA) streekbiertje, flesje Frisch en een lekker streekhapje, allemaal buiten op de parkeerplaats. Wil je de watertoren ook van binnen bewonderen dan zijn er twee andere events die een bezoekje meer dan waard zijn: Het kunstproject “Rondje Watertoren” en de T(r)apastocht. Rondje Watertoren De 14e editie alweer van de Kunstroute Rondje Watertoren! Op zondag 24 april laten 74 enthousiaste kunstenaars je genieten van schilderijen, beelden, keramiek, sieraden en nog veel meer. De kunstroute gaat langs 45 locaties in Schimmert met de Reusch als stralend middelpunt. Meer informatie op www.rondjewatertoren.nl. T(r)apastocht Zowel op zaterdag 23 april als op zondag 24 april is De Reusch geopend van 10 tot 17 uur. Bezoekers kunnen voor € 7,50 deelnemen aan een heuse t(r)apastocht door de toren.

Via de wenteltrap ga je langs alle verdiepingen om te genieten van lekkere kleine tapas van Torenpartners Talentino, Zwamburg en de Auw stoof, een proefglaasje Frisch en natuurlijk een prachtig uitzicht. Ben je mindervalide, dan mag je ook de lift gebruiken! De Reusch verwacht een grote aanloop, dus adviseert de t(r)apastocht, een regulier bezoek of andere arrangementen vooraf te reserveren via www.dereusch.nl/reserveren.

Sjömmert, veer komme d’r aan:

23 april IBA Open Weekend: geopend tussen 10 en 17 uur / primeur T(r)apastocht (€ 7,50) vanaf intreden duisternis tot ca. 23.30 uur Open Air Experience (gratis)

24 april IBA Open Weekend: geopend tussen 10 en 17 uur / primeur T(r)apastocht (€ 7,50) 14e editie Rondje Watertoren (vrije gift)

Foto ManaWashere.com« (Vorig nieuwsbericht)