Hoofdmenu

Vier geslachten bij P.A-redacteur Callie Steijaert

 

Op 21 februari jl heeft ParkstadActueel aandacht geschonken aan de gelukkige omstandigheden welke binnen de fam. Steijaert plaats vond. Zoals bekend is Callie Steijaert als redacteur verbonden aan de redactie van dit blad. In herinnering: op 7 januari jl. werd bij zijn kleinkinderen Doné en Noëlle Steijaert-Housen Oliver (Charles) geboren. Deze geboorte zorgde er voor dat tevens de status van vier geslachten werd bereikt. Besloten werd om het maken van de officiële foto even uit te stellen tot Oliver wat ouder is. Dit was nu het geval en zodoende werd genoemde foto onlangs gemaakt.

Op de foto: baby Oliver (Charles) op de schoot van zijn overgrootvader Callie Steijaert (onze redacteur) en achter hen op de foto vader Doné Steijaert en grootvader Carlo Steijaert.

Inmiddels is op 1 april (geen mop overigens) bij kleinkinderen Kevin en Suus Meuleners ook een achterkleinkind geboren. Het meisje is genoemd Mikki. Maar de fam. Steijaert staat  overigens nog een geboorte van een baby te wachten en wel bij Jolijn en Sandy Janssen-Steijaert Merkelbeek. De baby zal zich nog deze maand aankondigen. Allemaal prachtig toch.

Foto gemaakt door Jennyfer Peters.(Volgend nieuwsbericht) »