‘Koningsnacht en –dag vier je in Heerlen!’

 

HEERLEN – Op dinsdag 26 april en woensdag 27 april 2022 worden Koningsnacht- & dag weer gevierd in Heerlen centrum. Tijdens inmiddels alweer de vierde editie van KingsXperience worden er diverse gezellige activiteiten georganiseerd en wordt er een aantrekkelijk muziekprogramma aangeboden op het Pancratiusplein.

Tijdens Koningsnacht op zondag 26 april wordt er rond 18:00 uur gestart met een feestelijk muziekprogramma. Naast een optreden van dé feestband van het Zuiden: TONCA! maakt Wim Frijns het programma compleet. Koningsnacht duurt tot ongeveer 23:00 uur. Nog niet uitgefeest? Na afloop kunnen bezoekers terecht bij de omliggende horecagelegenheden.

Op Koningsdag op woensdag 27 april worden er diverse activiteiten voor jong en oud aangeboden. Vanaf 10:00 uur kan men terecht op Pancratiusplein Noord voor de traditionele vrijmarkt voor kinderen en volwassenen. Vanaf 10:00 uur worden op het Pancratiusplein kinderactiviteiten gesitueerd als verschillende springkussens, een bmx-baan, schminken, glittertattoo’s en andere leuke kinderspelen. Tijdens het middagprogramma, dat start vanaf 12:00 uur, betreden onder andere Jay’s Dance Division, Swing-Inn en Parkstad Popstad het podium.

Vanaf 17:00 uur gaat het programma over in het avondprogramma. De avond wordt weer op gepaste wijze ingeluid en afgesloten door Wim Frijns. Daarnaast zorgt And’re Hazes dat we uit volle borst de Hazes klassiekers kunnen meezingen en zorgt niemand minder dan Erwin voor de Limburgse ‘touch’.

Na zonsondergang loopt het evenement ten einde en kan men wederom terecht in de omliggende horecagelegenheden aan het Pancratiusplein.

Kortom: ‘Koningsnacht en – dag vier je in Heerlen!’

ArchiefFoto’s®ParkstadActueel

Geef een reactie