Hoofdmenu

Nieuwe locatie voor festival Pop on Top in Valkenburg

 

Valkenburg – Alsof de coronacrisis nog niet genoeg is geweest voor het prachtige festival Pop on Top in Valkenburg, loopt het festival nog tegen grotere problemen aan. Namelijk de locatie.

Niet alleen festivalbezoekers komen op de prachtige Cauberg in Valkenburg, maar ook al het wild dat leeft rondom deze berg. Tijdens de afwezigheid van festival zijn er wilde zwijnen op de Cauberg verschenen. Deze zwijnen hebben het mooie terrein veranderd in een groot veld vol gaten. Hierdoor is het voor het festival niet meer mogelijk om op dit terrein te bouwen en voor bezoekers is het niet veilig om hierop te lopen. Er moet dus een nieuwe locatie komen.

Pop on Top heeft voor dit terrein een creatieve oplossing bedacht, het festival wil namelijk nog steeds boven op de Cauberg blijven en dat zullen ze dan ook doen. Dit jaar zal het festival plaatsvinden aan de andere kant van het Holland Casino, op het oude circusterrein naast de parkeerplaats. Nog geen 500 meter verder van het oude terrein hoopt Pop on Top op 27 & 28 Mei een hoop festivalbezoekers te mogen ontvangen.

Naast het aankondigen van de nieuwe locatie is ook de line up van festival Pop on Top compleet! het festival heeft drie nieuwe namen toegevoegd, dit zijn Guus en de Vinyl Bus, The Rolling Beatles en The Pigeons.

Met grote artiesten zoals Davina Michelle, Suzan en Freek, Within Temptation, Kraantje Pappie en Snollebollekes, maar ook een breed scala aan lokale artiesten als Frans Theunisz, Wir Sind Spitze, Erwin, Les Truttes en Tonca zorgt Pop on Top er weer voor om er ook dit jaar een groot feest van te maken en hier werkt de organisatie hard voor.

Dit festival is er een die je niet wilt missen! Benieuwd naar de rest van de artiesten en de tickets, kijk op www.popontop.nl

 (Volgend nieuwsbericht) »