Chevremont wint met 3-0 van Susteren 

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 

Chevremont begon goed aan de wedstrijd vandaag tegen Susteren. Het kwam al snel op voorsprong via Lars Wolters, die na een scrimmage de bal met links beheerst in het hoekje schoof, 1-0. Even later had Lars ook de 2-0 op de schoen na een listig balletje van Brian, dit keer wist de doelman van Susteren zijn inzet wel te keren.

Na het eerste kwartier kwam Susteren wat beter in de wedstrijd en het was Calvin Pötgens die een ingestudeerde corner met een knappe redding tot hoekschop verwerkte. De eerste helft was er een open wedstrijd te zien, met kansen over een weer voor beide ploegen. Het was aan beide keepers te danken, dat de 1-0 ruststand op het scorebord bleef staan.

De tweede hadden we meer controle over de wedstrijd en kregen we in de eerste 10 minuten na rust, drie opgelegde kansen die helaas niet benut werden. En omdat we zelf vergaten om de wedstrijd eerder te beslissen, bleef het toch nog lang spannend.

Vervolgens werd Eloy Cox na een knappe kapbeweging in de 16 meter gevloerd, echter de keeper van Susteren redde de penalty van Brian knap uit de benedenhoek en dus bleef het nog  spannend. Totdat Daniël Meijer 6 minuten voor tijd de bevrijdende 2-0 van maakte op aangeven Luc Roex. Niet veel later scoorde Eloy met een indraaiend schot, die bij de 2e paal binnenviel (3-0).

Chevremont blijft door deze overwinning stevig op de tweede plaats staan. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Heeze op het programma, waarna we op donderdag 12 mei (aanvang 19.15 u) de topper thuis tegen de koploper (Venray) spelen.

Door Rob Pierik

 

Geef een reactie