vv Schaesberg VR2 verliest van ST Sportclub´25 SV Simpelveld VR1

De dames van Sportclub25/Simpelveld Vr1 hadden na de laatste 2 wedstrijden wat recht te zetten tegen SchaesbergVr2. Ze begonnen goed aan de wedstrijd en lieten gelijk zien waar voor ze gekomen waren, namelijk winnen. Dat leverde 2 mooie kansen op die helaas het doel niet troffen.

Na 15 min spelen zakte de concentratie in bij de dames , waarvan Schaesberg Vr2 profiteerde door in de 23e en 25e minuut te scoren.De dames waren wakker geschud en in de 36e minuut wist Dana de aansluit treffer  voor  Sportclub23/Simpelveld op het scorebord te zetten.

Na rust werd een stuk geconcentreerde en feller gespeeld, mooie combinaties waar door Chalisa in de in de 48e minuut de gelijk maker scoorde. Schaesberg Vr2 verloren steeds meer de grip op de wedstrijd en de Spits Pien van Sportclub25/Simpelveld maakte de 2-3 in de  55e minuut.

Pien was los en 5 min later tekende ze voor de 2-4. In de 75e minuut maakt Rianne de 2-5 voor Sportclub25/Simpelveld. Onze Pien was nog niet klaar en zorgde inde 77e en 80e minuut voor de 2-6 en 2-7.

Pien kon gaan rusten en haar vervanger Sophie zette in de 85e minuut de eindstand op het score bord 2-8

Door Math Dautzenberg/ST Sportclub´25 SV Simpelveld en Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie