De vrouwen van Schaesberg hebben een sterke veerkracht getoond in de topper tegen Beerse Boys.

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Schaesberg speelde sterk en goed. Toch was het in de 16e minuut raak voor Beerse boys.  Verkeerd instappen aan de linkerkant bracht de tegenstander in stelling. 0-1. Opnieuw verkeerd instappen in de 36e minuut aan de achterlijn leverde Beerse Boys de 0-2 op.

Toch heerste niet het gevoel dat de wedstrijd gespeeld was. Integendeel. Daarvoor speelde de thuisploeg te goed.  Een prachtig schot op de lat liet zien dat de wedstrijd zeker nog niet gestreden was.

Na rust was daar direct de gewenste aansluiting. Melanie was attent en scoorde de 1-2. . Vijf minuten later was het alweer gelijk. Een prima aanval bracht Maran vrij aan de rechterkant van het strafschopgebied. Haar lage voorzet werd door opnieuw Melanie over de streep getrokken. 2-2. Alles was weer mogelijk.

Achterin speelde Danni de gevaarlijke nummer 9 van Beerse boys helemaal uit de wedstrijd. Tot grote frustratie van deze speelster.

Schaesberg was op zoek naar de overwinning en vond deze ook. Wederom een goede aanval bracht de ingevallen Naomi van Loon (MO17) alleen voor de keepster. En zij ronde koelbloedig af 3-2.  Daarmee werd de thuisploeg beloond voor het goede spel en de getoonde veerkracht.

Complimenten nog aan Fabienne, Naomi, Femke, Nina en Brenda. Dankzij deze meiden van de MO17 en vr2 had de thuisploeg ruime wissel mogelijkheden die er mede voor zorgden dat de ploeg steeds frisse speelsters op het veld had.