Hoofdmenu

Start aanleg glasvezel in Kerkrade-West

In juni 2022 start T-Mobile Nederland samen met Open Dutch Fiber met de aanleg van glasvezel in Kerkrade-West.

Glasvezel in de straat zorgt voor snel en sterk internet. De glasvezelkabels worden in de grond gelegd. Hiervoor wordt de straat open gegraven. Dit gebeurt door Open Dutch Fiber. Tijdens de werkzaamheden doen zij er alles aan om alle huizen bereikbaar te houden. De straat is na één dag weer dicht. Het kan zijn dat u als omwonende soms even niet kan parkeren in een straat.

Meer informatie. Omwonenden ontvangen binnenkort van T-Mobile Nederland en Open Dutch Fiber een brief over de werkzaamheden in de buurt. Algemene informatie vindt u ook op de pagina Glasvezel in Kerkrade

Voor vragen of klachten over de aanleg kunt u contact opnemen met Open Dutch Fiber. Dit kan via e-mail: info@opendutchfiber.nl of door gratis te bellen naar 088 1633 633.

Foto Gemeente Kerrkade