Hoofdmenu

Gezellig veteraneteam van VV Amstenrade zoekt versterkingLijkt het je leuk om 1 of 2 keer in de week een balletje te trappen en ben je ouder dan 35 jaar? Misschien is voetballen bij de veteranen van Amstenrade dan iets voor jou!⁣

De veteranen van Amstenrade zijn op zoek naar versterking. Ze spelen elke woensdag om 20:15 onderling partijtje om de conditie op peil te houden Elke zaterdag rond 17:00 spelen ze een wedstrijd tegen een ander veteranen elftal. Uiteraard alleen als er voldoende spelers zijn. Bij de veteranen mag je geen slidings maken en sportiviteit en plezier staan beiden op de 1e plaats. En het belangrijkste moment van de week: de 3e helft op zaterdag

Wil je (een keer) meedoen of heb je andere vragen? Meld je dan gerust bij 𝘑𝘢𝘯 𝘚𝘮𝘦𝘦𝘵𝘴 𝘰𝘱 𝟶𝟼 𝟻𝟹 𝟾𝟻 𝟷𝟷 𝟿𝟷 of bij 𝘙𝘰𝘯𝘯𝘪𝘦 𝘘𝘶𝘢𝘥𝘦 𝘰𝘱 𝟶𝟼 𝟺𝟼 𝟹𝟻 𝟻𝟾 𝟻𝟺.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno