FC Landgraaf in de 3de klasse veilig weten te stellen

Middels een 2-3 overwinning heeft FC Landgraaf het behoudt in de 3de klasse veilig weten te stellen. Spelers en staf:

van harte gefeliciteerd. De doelpunten werden gescoord door Tom Smeets(1-1), Jasper Braad(1-2) en Kay van Haaren(2-3). Na afloop vielen spelers en staf elkaar in de armen om te vieren dat men geen verlengstuk nodig had om het 3de klasse schap veilig te stellen. Het mag een waar huzarenstukje genoemd worden want wekenlang viel het dubbeltje steeds de verkeerde kant uit en uitgerekend bij een van de (vooraf getipte) favorieten voor de titel viel alles op zijn plaats.

Na terugkomst in Nieuwenhagen werd er nog flink gefeest in de kantine en café Edy Dierks werd ook nog met een bezoek vereerd. Pinkstermaandag volgt het sluitstuk tegen Sp. Jekerdal en in deze wedstrijd zullen een 2-tal spelers hun debuut gaan maken voor FC Landgraaf 1.

Maandag 6 juni FC Landgraaf – Sp. Jekerdal 14:30 uur

Foto’s en tekst Jos Steinen

Geef een reactie