Hoofdmenu

Eredivisie Beach-toernooien komend Pinksterweekend in Heerlen-Centrum

Komend Pinksterweekend worden van zaterdag 4 t/m maandag 6 juni beachvolleybal-eredivisietoernooien gespeeld op het Pancratiusplein in Heerlen-Centrum. De topbeachvolleyballers van Nederland zijn hierbij aanwezig, zowel dames als heren. Het belooft een weekend vol zand, zweet en tranen van geluk te worden. De uitgebreide terrasopstelling op hét horecaplein van Heerlen maakt de strandbeleving compleet. Bezoekers kunnen plaatsnemen en genieten van een pilsje, wijntje, wedstrijdje en de zonnestralen op hun huid. Ook rondom de volleybalvelden is er genoeg plek voor toeschouwers.

De Eredivisie Beach-toernooien zijn gratis toegankelijk. Het speelschema wordt z.s.m. bekend gemaakt via www.eredivisiebeach.nl.

In de dagen voor het weekend worden de velden gebruikt door (Heerlense) scholen en verenigingen.

Tekst David Doelen Heerlen Mijn Stad en Foto Sharik Derksen