Hoofdmenu

Expositie van Mala – The Untold Stories

Acht mooie mensen, acht liedjes gebaseerd op hun vluchtelingenachtergrond. Deze portretten zijn onderdeel van The Untold Stories, een album van singer-songwriter Mala dat is uitgebracht met een boek en verhalen die het verdienen om gehoord te worden. Verhalen over vluchten, familie, moederliefde, terugkijken, maar ook zeker vooruitkijken. Bij hun portretfoto’s kun je lezen wie ze zijn en de uiteindelijke songtekst die vanuit hun perspectief is geschreven. Laten we samen bijdragen aan broederschap en verbintenis.

Over Mala

Mala is tijdens de Bosnische burgeroorlog geboren in Kroatië, toen haar moeder, met twee kinderen, haar oma en tante daar veiligheid hadden gezocht. Haar vader bleef achter om te vechten. Vier maanden na haar geboorte had de familie Lucic de hoop verloren op een veilige toekomst in hun vaderland. Er zat niets anders op dan vluchten naar een land waar er wel kansen waren. Nu, bijna 30 jaar later, geeft Mala een stem aan de mens. Als je lief en leed met elkaar deelt, ongeacht je achtergrond, groei je vanzelf dichter naar elkaar. Deze hoop heeft zij ook als je naar haar muziek luistert, een combinatie van folk en country, waarin de teksten centraal staan.

Bekijk de website van Mala.

Praktische informatie expositie

  • Locatie: Burgerhoes – Sweelinckplein 1, Landgraaf
  • Duur: van 20 juni tot en met 8 juli
  • Openingstijden: iedere werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op donderdag van 8.30 uur tot 19.00 uur.
  • Toegang: gratis

Op maandag 20 juni is om 15.00 uur een informele opening met een concert van Mala.

Daarnaast zijn er nog twee momenten dat Mala aanwezig is om in een kleinere setting met mensen in gesprek te gaan, over het project te vertellen en eventueel iets te spelen.
Dit is op woensdagochtend 29 juni van 11.00 uur tot 11.30 uur en woensdagochtend 6 juli van 11.00 tot 11.30 uur.

Poster Expositie van Mala