Iedereen die vorig jaar bij het WDZ Oranjefestival aanwezig was, heeft nu nog steeds kippenvel. Het Wilhelmus schalde over het WDZ-complex en ons Juupje zong samen met een hondertal kinderen uit volle borst mee. In een seizoen waarin onze eigen Mark zijn debuut maakte in het grote Oranje, moeten we natuurlijk op herhaling. En die herhaling gaat er op zaterdag 11 juni komen.

Op de dag dat het grote Oranje het in de Nations League opneemt tegen Polen, zorgt WDZ voor een onvergetelijke voetbaldag, geheel in de sfeer van ons Nederlands elftal.

VOETBALLEN ALS ORANJE

We splitsen de voetbaldag in twee delen. Om 10:00 uur gaan we van start met de jongste jeugd – van bambini (4 en 5-jarigen) tot en met JO10 (geboortejaar 2012). Nadat het Wilhelmus voor hen geklonken heeft, gaan zij als Memphis, Frenkie en Mark aan de slag in een circuit vol voetbalspellen. Deze training duurt voor de bambini tot ca 11:15 uur. De overige kinderen zijn om 12:00 uur klaar.

Vanaf 13:00 uur is het dan de beurt aan de spelers en speelsters in de leeftijdscategorieën JO11 (geboortejaar 2011) tot en met JO17 (geboortejaar 2005). De keepers en de meiden trainen in eigen groepen. De overige kinderen delen we met leeftijdsgenoten in. Met onze eigen Iggy Houben (PSV en Oranje onder-18) in de trainersstaf, maken we er een groot voetbalspektakel van. Deze training duurt tot 15:00 uur.

AANMELDEN

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk: https://www.knvb.nl/oranjefestival/wdz/2027. Het Oranjefestival is toegankelijk voor leden en niet-leden. Deelname is vrijblijvend en kosteloos. Het is ook een ideale gelegenheid om geïnteresseerde kinderen de kans te geven WDZ te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is. Vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes zijn dus van harte welkom!

Mocht je meer informatie willen of vragen hebben, kan je altijd met WDZ contact opnemen via info@vvwdz.nl.

Foto WDZ Oranjefestival

Geef een reactie