AAUTI-TREFF organiseert op 16 juni diverse activiteiten en thema-avonden Autisme

AUTI-TREFF is een ontmoetingsplek voor ouders en/of naasten van mensen met autisme, mensen met autisme zelf en voor iedereen die zich persoonlijk of professioneel betrokken voelt bij mensen met autisme.

AUTI-TREFF wordt georganiseerd door ouders voor ouders. Ouders en naasten bepalen zelf wat in de bijeenkomsten besproken wordt. Naast inloopavonden voor ontmoeting en wederzijdse ondersteuning zijn er bij AUTI-TREFF diverse activiteiten en thema-avonden. Met als doel het verbeteren van de positie van mensen met autisme en specifiek in onze regio Zuid-Limburg. Thema’s hebben onder meer betrekking op het verbeteren van gemeentelijke beleid (Wmo, Jeugdwet, PGB), (beschermd) wonen, onderwijs, werk en/of uitkering (Wajong), (toegang tot) hulpverlening.

AUTI-TREFF vindt elke derde donderdagavond van de maand plaats.

Van 19.30 uur (inloop) tot (uiterlijk) 21.30 uur

 Adres: Flexiforum, Spekhofstraat 15, 6466 LZ Kerkrade.

Voor contact en of informatie: autitreff@gmail.com

Tel: 045 5427742/ Facebook: Auti-Treff

Voorafgaand aan AUTI-TREFF is er van 19.00 tot 19.30 uur een open inloop voor het stellen van meer of minder persoonlijke vragen. Dit gebeurt in het verlengde van het AIC (Autisme Informatie Centrum van de Nederlandse Vereniging voor Autisme).

Uitnodiging voor 16 juni 2022. Na de hele…. Lange corona tijd. De snipperdagen, die tot kleine en wat grotere reeksen van vrije dagen zijn verregen. Door meerderen als vakantietijd zijn ingevuld.

Willen we weer met Auti-Treff bijeenkomsten starten.

 

Geef een reactie