Hoofdmenu

Roda JC begint op maandag 20 juni aan het nieuwe seizoen

Roda JC begint op maandag 20 juni aan het nieuwe seizoen. De eerste training start om 10.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion en is vrij toegankelijk voor alle Roda-supporters. In de voorbereiding neemt de ploeg van Jurgen Streppel het onder andere op tegen Alemannia Aachen, Fortuna Köln, Go Ahead Eagles en De Graafschap.

Na de eerste training op maandag 20 juni staat het eerste oefenduel gepland op vrijdag 24 juni. Dan speelt de ploeg tegen Sporting H.A.C. op Sportcomplex Carisborg. Vier dagen later oefent de ploeg tegen RKTSV in Terwinselen. Vervolgens staan de wedstrijden tegen Alemannia Aachen, Fortuna Köln, Go Ahead Eagles op het programma. De voorbereiding wordt afgesloten tegen De Graafschap.

Deze laatste oefenwedstrijd is tevens onderdeel van het trainingskamp dat van woensdag 27 tot zondag 31 juli gepland staat in Delden (Overijssel).

Bekijk hieronder het volledige oefenprogramma. Dit schema is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

*Roda JC is nog op zoek naar een geschikte tegenstander op zaterdag 2 juli en dinsdag 12 juli.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 



(Volgend nieuwsbericht) »