Torenstraat afgesloten worden in verband met Pinkpop

Vanaf donderdag 16 juni zal de Torenstraat afgesloten worden in verband met Pinkpop. Hierdoor wordt de verkeersomleiding van en naar Eygelshoven, door de werkzaamheden aan de Gravenweg, gewijzigd. De omleiding voor Eygelshoven loopt vanaf knooppunt Hopel via de Roderlandbaan-St.Pieterstraat-Eygelshovergracht-Kerkraderstraat-Veldhofstraat.
De omleiding voor industrieterrein Laura loopt via knooppunt Reeweg door de Reeweg-Europaweg Noord-Europaweg Zuid-Groenstraat-Rimburgerweg.
In de Laurastraat is er een stopverbod ter hoogte van huisnummer 51 t/m 65A op de plek van de parkeerstrook. Hierdoor wordt het mogelijk om op dit smalle stuk met 2 voertuigen makkelijker langs elkaar te rijden.
Alle maatregelen gelden van donderdag 16 juni 7.00 uur t/m maandag 21 juni 18.00 uur.

Geef een reactie