Hoofdmenu

MVV legt Lorenzo Noviello vast

MVV heeft aanvallend middenvelder Lorenzo Noviello voor de duur van een seizoen aan
de club weten te binden. De 20-jarige Noviello komt over van Westerlo. Bijna een jaar geleden debuteerde Novielloin het betaalde voetbal. Noviello liep bij Westerlo uit zijn contract en heeft MVV de jonge speler, die als middenvelder of als aanvaller ingezet kan worden, vasten weten te leggen.

“MVV is een zeer professionele club. Men gaat hier prima met jonge spelers om. Daarbij staat de Keuken Kampioen Divisie hoog aangeschreven. Veel goede teams met prima kwaliteiten én daardoor vaak voetbal op hoog niveau. Voor mij geen moeilijke keuze om voor MVV te kiezen”, zegt Lorenzo Noviello die in Genk geboren en getogen is. Gevraagd naar zijn specialiteiten zegt hij: “Ik heb een goed inzicht, ben 2-benig en heb een goed schot en pass in de benen. Het liefst speel ik als aanvallend middenvelder.”
“MVV is een ontwikkelclub. Lorenzo Noviello krijgt de mogelijkheid om zich bij ons verder op de kaart te zetten”, zegt technisch manager Ronny van Geneugden.

Foto © MVV Maastricht