Hoofdmenu

Schaesberg Dames 1 promoveert naar 1e klasse

Nadat het eerste mannenteam van vv Schaesberg door het behalen van het kampioenschap naar de 1e klasse promoveerde volgt het eerste vrouwenteam dit voorbeeld door de promotieronde naar de 1e klasse succesvol af te ronden. De eerste wedstrijd werd een 6-1 overwinning voor de Schaesbergse vrouwen en door het feit dat de 2e tegenstander uit Arnhem zich terugtrok zou zondag in Weert de beslissing vallen middels een wedstrijd tegen OJC Rosmalen.

Echter de KNVB liet begin van de week weten dat er een extra plaats vrijgekomen was in de eerste klasse waardoor twee vrouwenteams konden promoveren. Rosmalen en Schaesberg hoeven dus niet af te reizen naar Weert om de beslissingswedstrijd te spelen. Beiden zijn volgend seizoen 1e klasser.

Bron Omroep Landgraaf en Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno