Hoofdmenu

Tour door het centrum van Heerlen

In januari stelde de raad het ambitiedocument ‘Samen maken we het Centrum’ 2022 vast. Dit ambitiedocument is het vervolg op het Urban Bidboek 2016 en luidt een nieuwe periode in waarin we samen met onze partners vol energie en daadkracht verder werken aan Heerlen-Centrum. Aan een centrum waar mensen graag wonen, werken en op bezoek komen. Waar altijd iets te doen is, met bijzondere musea, nieuwe stadswoningen en appartementen, veel groen en water. Waar we werken aan de toekomst maar ons verleden niet vergeten.

Ontdek het allemaal.Er gebeurt veel, verspreid door het centrum. Graag nemen we je mee op tour langs de projecten die in uitvoering zijn of in voorbereiding. Daarbij reiken we je ook graag het ambitiedocument uit.

Programma donderdag 23 juni 2022
12.00 uur: verzamelen bij kopgebouw aan de Promenade/Honigmannstraat (bij het grote doek)
12.10 uur: woord van wethouder centrum, Jordy Clemens
12.20 uur: uitreiken ambitiedocument
Uiterlijk 12.30 uur: vertrek tour door centrum

Stuur ons een bericht
Ben je erbij en ga je mee met de tour? Stuur een e-mail naar s.claessens@heerlen.nl dan kunnen we rekening houden met de groepsgrootte. Dank je wel en tot ziens!

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno