Hoofdmenu

De 1e padelbanen van Parkstad gaan bijna open in Simpelveld!

Wat in februari 2021 begon door een paar enthousiastelingen, is vanaf 23 juli een feit. De 1e niet commerciële padelbanen van Parkstad zijn vanaf 23 juli gereed om in gebruik te worden genomen. De Tennis Vereniging Simpelveld heeft in 1,5 jaar tijd de aanleg van 3 padelbanen gerealiseerd en heet daarom vanaf nu ook Tennis & Padel Vereniging Simpelveld, afgekort TPVSimpelveld.

Op 23 juli zal de officiële opening plaatsvinden met daarom heen allerlei activiteiten. Er worden padel clinics(lessen) gegeven voor de bestaande leden van de vereniging, maar ook alle sportverenigingen uit de gemeente Simpelveld zijn uitgenodigd om gedurende het weekend kennis te komen maken met deze steeds maar aan populariteit groeiende  sport. Overige geïnteresseerde die ook willen ontdekken of dit iets voor hen is, zijn tevens welkom om in te schrijven voor een gratis clinic in de weken en maanden na de opening.

TPV Simpelveld heeft in de aanloop naar de bouw, al een aspirant ledenlijst aangelegd. Er hebben zich al bijna 100 leden aangemeld om dit jaar voor een zeer voordeling tarief van 85 euro zowel padel alsook tennis te mogen spelen op de vereniging. Er is bewust gekozen om beide sporten samen te voegen in dit aanbod. Padel is geen sport apart binnen de vereniging, maar een onderdeel van het geheel dat de vereniging klaar maakt voor een bloeiende toekomst met nieuwe instroom van enthousiaste leden.

Voor diegenen die nog niet direct lid willen worden, bestaat er de mogelijkheid om af en toe een baan te huren. Aan verhuur van padelrackets en ballen is ook gedacht en kunnen worden afgehaald en ingeleverd op diverse plekken in Simpelveld.

Geïnteresseerden voor de clinics kunnen zich opgeven via www.tpvsimpelveld.nl. Kopje Padel, gratis padelclinc. Let wel, er is geen onbeperkt aantal plekken beschikbaar voor deze gratis clinics, dus wees er snel bij.

Wil je een keer een baan huren, dan kan dit ook via de website van TPVSimpelveld, www.tpvsimpelveld.nl te gaan en daar is alles met een aantal simpele klikken te regelen. Van wat je nodig hebt tot betaling.

We hopen veel nieuwe leden te mogen verwelkomen zodat deze populaire sport onder een groter publiek bekend wordt in Limburg en aanzet tot sportief bezig zijn en plezier hebben in verenigingsverband.

Tot de 23e om samen de opening te vieren of daarna om een balletje te slaan!