Hoofdmenu

Groene Ster treft Barendrecht in eerste kwalificatieronde toto KNVB Beker

 De KNVB heeft dinsdagavond de loting verricht voor de eerste kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. In de eerste kwalificatieronde speelt Groene Ster een thuiswedstrijd op het eigen sportpark Pronsebroek tegen zaterdag derdedivisionist BVV Barendrecht uit de provincie Zuid-Holland.

Barendrecht speelt al jarenlang op divisieniveau en eindigde vorig seizoen op een 8e plek in de Derde Divisie Zaterdag. Daarnaast kende Barendrecht een verdienstelijk avontuur in het landelijke bekertoernooi waarbij het grote Ajax in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker met 4-0 te sterk bleek.

De speeldatum van de bekerontmoeting tussen Groene Ster en Barendrecht is vastgesteld op zaterdag 13 augustus 2022 (aanvang: 17.00 uur).

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)