Ondernemer gezocht voor toekomstige horecazaak in dorpskern Bocholtz

Gemeente Simpelveld is op zoek naar een (horeca)ondernemer die wil investeren in een gastronomische voorziening in de prachtig opgeknapte dorpskern van Bocholtz. De toekomstige horecazaak, gelegen aan de Wilheminastraat 17, ligt midden in het dorpshart van Bocholtz en heeft een terrascapaciteit van 60 plaatsen. De heringerichte dorpskern van Bocholtz biedt nieuwe kansen aan ondernemers en zorgt voor een verbetering van de leefbaarheid van het dorp.
Een potentiële ondernemer moet bereid zijn om zelf substantieel te investeren in de horecavoorziening / inventaris. In de opzet en uitwerking daarvan bestaat nog ruimte om mee te denken in het huisvestingsplan van de gemeente. De gemeente is de eigenaar van het gebouw en handelt in haar hoedanigheid van verhuurder. Voorwaarde is dat ter plekke een kwalitatief goede gastronomische voorziening wordt gerealiseerd en dat het horecaconcept past in de uitgangspunten, die voor dit gebied zijn opgesteld.
Kandidaat-ondernemers die geïnteresseerd zijn om in het dorpshart van Bocholtz te gaan ondernemen kunnen zich melden bij:
1. Stichting Wij zijn Streetwise
Honigmannstraat 31
6411 LJ HEERLEN
(Kantoor- en postadres)
Stichting Wij zijn Streetwise verzorgt (indien gewenst) ook het begeleidingstraject.
2. Gemeente Simpelveld
Roger Scheren beleidsadviseur Leefomgeving gemeente Simpelveld
tel. 045 544 83 83
e. r.scheren@simpelveld.nl

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie