MVV Maastricht heeft de 21-jarige Jimmy Vijgen vastgelegd. De uit Heerlen afkomstige rechtsbenige speler genoot zijn opleiding bij Roda JC. Daar doorliep hij alle elftallen. In het eerste team kwam hij tien keer in actie.

Jimmy Vijgen voelt zich het meest op z’n gemak als buitenspeler. “Ik ben dan wel rechtsbenig maar ik voel mij het meest in mijn element aan de linkerzijde. Ik zoek graag de diepte op maar ook mijn directe tegenstander”, zegt Jimmy Vijgen die het prachtig vindt om bij MVV Maastricht aan de slag te kunnen gaan. “Ik wil natuurlijk zoveel mogelijk minuten gaan maken en belangrijk voor het team zijn met assists en doelpunten.”

Technisch manager Ronny van Geneugden: “Jimmy Vijgen is een jonge talentvolle speler uit de regio. Kan met zijn snelheid een toegevoegde waarde zijn voor onze selectie.” Bij MVV Maastricht tekent hij een contract voor de duur van één jaar.

Foto MVV

Geef een reactie