Gezocht Jeugdspelers voor RK VV Vaesrade !

 

Afgelopen jaar zijn we weer begonnen met wat trainingen voor kids van Voasje en omstreken en dat werd al snel een succes, ook speelden we al snel competitie en hoe trots waren de kids als ze een Voasje tenue aan mochten, prachtig om te zien !! En dit succes smaakt naar meer en dus zijn we op zoek naar nog meer talenten ….

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud ?

Vind jij het leuk om te spelen bij onze leuke vereniging? (Klein maar absoluut fijn)

Wil jij 1x per week trainen en op zaterdag een echte competitiewedstrijd spelen?

Meld je dan nu aan !!!! Via Armand Franssen via moniqueenarmand@ziggo.nl / stuur een mail en Armand belt u meteen met alle relevante informatie.

Is het alleen voetballen? Neeeeeee Je mag meedoen aan diverse activiteiten oa Paasviering, carnaval, voetballer vh jaar een BBQ, Sinterklaas viering, jeugdtoernooien in Vaesrade en ook in de omstreken etc.

Wil jij dat prachtige geel blauwe tenue aan dan meld je snel aan !!!

 

Geef een reactie