MVV Maastricht heeft zich voor een jaar voorzien van de diensten van Jarne Steuckers. De talentvolle Belg komt op huurbasis over van VV Sint Truiden, waar hij dicht tegen het eerste elftal aan zat.  Steuckers is de eerste huur-speler in de MVV-selectie van het nieuwe seizoen.

De 20-jarige Steuckers kan op het middenveld en in de aanval uit de voeten. Steuckers speelde al mee in de oefenwedstrijden tegen de beloftenteams van Standard Luik en KRC Genk en tegen RFC Luik en maakte daarin een goede indruk. Technisch manager Ronny van Geneugden: “Jarne is technisch vaardig en ziet het spel goed. We zijn blij dat we hem een jaar tot onze beschikking hebben. Met zijn kwaliteiten en zijn fraaie linkervoet kan hij komend seizoen van waarde zijn voor MVV.”

Steuckers debuteerde in de hoofdmacht van VV Sint Truiden op 17 januari 2021. Afgelopen seizoen maakte hij minuten op het hoogtste Belgische niveau tegen onder meer KV Oostende, Zulte Waregem, KAS Eupen en KRC Genk en Anderlecht.

Foto: Publiciteitsvisie.nl

Geef een reactie